Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

За реклама 0878959517  

   
   
   
   
Рейтинг
УжаснаОтлична 
Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Таско Ерменков: България има по-достойно бъдеще! Това заяви пред над 700 души в препълнената зала на Драматичен театър „Стефан Киров” в Сливен водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Таско Ерменков при посещението в петък на лидера на социалистите Корнелия Нинова. Както вече е известно, председателят на БСП Корнелия Нинова дойде лично в Сливен, за да изрази подкрепата си за кандидатите за народни представители от БСП в Сливенски избирателен район и да се срещне с граждани. Пред тях Нинова представи акцентите от програмата за БСП за управление.

Водачът на листата на Коалиция „БСП за България” Таско Ерменков представи кандидатите за народни представители в листата с № 10 и открито заяви, че техните лица, професионални биографии и обществена ангажираност са достойни, за да представляват жителите на региона в бъдещото народно събрание.

Убеден съм, че тук са само малка част от хората, които на 26 март ще гласуват с бюлетина № 10 и ще поискат промяната за своето бъдеще, за бъдещето на децата си, за бъдещето на България, заяви Ерменков. За това ни трябва убедителна победа, с която хората да определят донимиращата роля на БСП в следващия парламент, каза още Таско Ерменков.

Готови сме за  решителни действия срещу мафия и битова престъпност; за държавна грижа за българската икономика и производство, за българско земеделие,  образование, и  работа в България, за здравна система, до която всеки българин има достъп, подчерта Ерменков.

Част от темите, които жителите на област Сливен и кандидатите за народни представители от БСП за региона обсъдиха с лидера на социалистите Корнелия Нинова при посещението й тук, бяха дискутирани  и на среща снощи  в читалище „Христо Ботев - 1929“ в село Младово.Таско Ерменков: България има по-достойно бъдеще!

Там водачът на листата на Коалиция „БСП за България” в 21 Сливенски район Таско Ерменков и  ген. Кольо Милев разясниха пред хората идеите на  БСП за пенсионната реформа и преизчисляване на  пенсиите. Ерменков подчерта, че право на коледни и великденски добавки ще имат всички пенсионери, а не само  възрастните с най-ниски пенсии.  Обсъдена беше и ревизията на здравната реформа. Първата задача на коалиция „БСП за България”, ако спечели изборите и състави правителство, ще бъде отмяната на пръстовите отпечатъци и листите за чакащи. „Болният българин не е престъпник”, заяви  категорично Таско Ерменков.

Няма маловажни престъпления - дали на някого са му откраднали козата или са го пребили за 5 лева. Ще има радикална промяна на закона, заявиха кандидатите на БСП по друга актуална тема – сигурността в страната.

Генерал Кольо Милев представи решенията на експертите от Коалиция „БСП за България” за личната сигурност на хората в селските райони  и опазването на селскостопанската продукция. 

Местните жители изразиха вярата си  за възраждане на България пред кандидатите на  Коалиция „БСП за България”.

 

Поискай промяната с № 10!

 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ  Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

   
   
   
© КАНАЛ 6
Днес58
Вчера621
Тази седмица3212
Този месец10299
Общо864868

Powered by CoalaWeb