Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

Крум Дончев: Трябва да бъде сменен начина на управление на Европейския съюз

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Крум Дончев„Трябва да бъде сменен начина на управление на Европейския съюз. Този неолиберален модел на управление води до разделяне на две основни класи, класата на богатите и класата на бедните. Надявам се, че Европа ще промени своята посока. Европа има нужда от лява социална политика насочена към хората“. Това обяви кандидатът за евродепутат от „БСП за България“ и автомобилен състезател Крум Дончев на среща с граждани в Сливен.

Петкратният шампион на Рали „Българка“ каза, че при обиколката си из България по време на предизборната кампания е видял недоверието у хората спрямо политиците и иска да се опита да промени това.

“ Много е трудно човек, занимавайки се с политика в днешно време да бъде разбран правилно защото политиците създадоха агресия у всички нас, защото езика, с който те комуникират не е езика на българина. Политиците трябва да бъдат пример за нас и нашите деца, затова вярвам, че вече е дошло времето когато политическия модел в България трябва да бъде променен – не защото политиците имат нужда, хората имат нужда. Ние всички имаме нужда, заради собствените си деца, защото примера, който се дава ще бъде следван от поколенията“, отбеляза Крум Дончев.

   
© КАНАЛ 6
Днес554
Вчера790
Тази седмица1344
Този месец15882
Общо1265034

Powered by CoalaWeb