Ние използваме технологията на "бисквитките", за да улесним използването на този сайт.

Валери Жаблянов: Режимът на санкции към Русия е вреден за Европа

Детайли
AddThis Social Bookmark Button

Жаблянов „Режимът на санкции към Русия е вреден за Европа, особено за България, която има традиционни връзки с Руската федерация и такава културна близост, че няма как нарушаването на тези връзки да не се отразява пагубно на нашето духовно, икономическо и социално развитие“. Това заяви Валери Жаблянов, кандидат за евродепутат на среща с граждани в Сливен.

Социалистът, който е бивш народен представител от града под Сините камъни говори за значимостта от равнопоставеност на държавите членки на Европейския съюз.

„Изборите са важни, защото европейски съюз се намира в много решителен етап в своето бъдеще. България като малка държава със слаба икономика, с милион и половина работещи българи, изобщо не подозира колко е зависима вече от икономиката на ЕС. БСП настоява за задълбочаване на принципа за равнопоставеност на държавите. Ние социалистите имаме една основна цел, а тя е да се запази трудовия потенциал на отделните държави членки, да не се разрушава социалната структура и да се изравняват трудовите възнаграждения до общи нива.“, отбеляза Жаблянов.

По-рано през деня Валери Жаблянов проведе среща с граждани в община Твърдица, като беше придружен от народния представител от 21 МИР - генерал Кольо Милев.

Kanal6.bg

   
© КАНАЛ 6
Днес795
Вчера824
Тази седмица4905
Този месец13802
Общо1262954

Powered by CoalaWeb